Onze basis ligt in de realisatie van stands. We hebben dan ook een prima track record als het om turnkey projecten gaat. We werken planmatig en efficiënt van concept naar gebruik, opslag en hergebruik. Doelgerichtheid, kostenbewustzijn, creativiteit, up to date materialenkennis, vakmanschap, flexibiliteit en improvisatietalent zijn de sleutelwoorden in dit traject. De basis van een aansprekende stand is een ontwerp waarin uw mensen zich op hun gemak kunnen voelen en van waaruit uw producten en diensten hun weg naar de markt kunnen vinden. Onze ontwerpers weten met eigentijdse vormen, middelen en technieken volop de aandacht op uw stand te vestigen. In onze stands is uw onderneming altijd het stralende middelpunt. Wij bieden u graag onze ervaring en een vrijblijvend ontwerp aan om ervoor te zorgen dat uw deelname aan beurzen succesvol is. Ook als u zelf een ontwerp heeft zijn wij graag uw partner wat betreft de uitvoering hiervan.

Deelname aan beurzen blijkt vooral een effectief instrument om naamsbekendheid te verhogen, nieuwe producten of diensten te introduceren, de productbekendheid te vergroten, het werven van nieuwe klanten en het verstevigen van de relatie bij klanten. Dat betekent dat er naast een ruimtelijk ontwerp en realisatie van een beursstand vaak ook nog veel andere communicatiemiddelen moeten worden ontwikkeld om de vastgestelde doelen tot een succes te maken.

Interstyling is gespecialiseerd in het maken van een grafisch ontwerp voor uw stand of interieur, geheel aan de hand van uw eigen wensen. Zo ontwerpt Interstyling naast een stand die past in de huisstijl van uw organisatie ook alle communicatie uitingen die bij uw beursdeelname aan bod komen. Denk hierbij aan full colour visuals, banieren, doeken, zeilen en de belettering van uw stand. We hebben ruime ervaring met het neerzetten van een totaalconcept, zowel grafisch als ruimtelijk. U kunt voor al uw ‘communicatie’ bij ons terecht.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken om ideeën door te spreken of om een vrijblijvende offerte te laten maken. We werken graag mee om creatieve ideeën tot stand te laten komen.

Interstyling Exhibitions & Interiors
Energiestraat 11
(Industrieterrein Hoogveld)
5961 PT Horst (Netherlands)

T +31 (0) 77 397 18 81
F +31 (0) 84 836 56 88

info@interstyling.nl