Interstyling is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van (project-) inrichtingen. We beheersen het hele traject. Van eerste concept tot en met de uitvoering. We denken mee over de functionaliteit van het ontwerp, tekenen impressies en geven adviezen en oplossingen. Met onze interieurs geven we allure aan onder andere winkels, showrooms, ontvangstbalies, publieksruimtes, horecagelegenheden en kantoren. Het interieur van uw bedrijf is van grote invloed op de indruk die klanten van u hebben. Voor een kantoor gelden hiervoor natuurlijk andere regels dan voor bijvoorbeeld een winkel of een restaurant. Om de juiste beleving te garanderen moet uw inrichting hier op zijn afgestemd.

Interstyling heeft brede ervaring in het verbouwen en compleet inrichten van bedrijven, horecagelegenheden en kantoren en kan u hierin professioneel begeleiden. Wij verzorgen voor u het hele project, van een creatief concept tot aan de feitelijke uitvoering. Bij het ontwerpen van uw inrichting staan uw wensen over sfeer en uitstraling centraal. Hiernaast houden we steeds rekening met uw budget. Interstyling levert origineel en innovatief maatwerk van hoge kwaliteit. Hierbij is alles tot in detail afgewerkt, van verbouwing tot meubilair en verlichting.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken om ideeën door te spreken of om een vrijblijvende offerte te laten maken. We werken graag mee om creatieve ideeën tot stand te laten komen.

Interstyling Exhibitions & Interiors
Energiestraat 11
(Industrieterrein Hoogveld)
5961 PT Horst (Netherlands)

T +31 (0) 77 397 18 81
F +31 (0) 84 836 56 88

info@interstyling.nl