Interstyling is in 1987 opgericht en onze basis ligt in het ontwerpen en de realisatie van stands. Vertrouw uw imago toe aan de vormgevers en het organisatietalent van Interstyling. Wij scheppen de omgeving waarin uw medewerkers, uw manier van denken, uw producten en uw kwaliteit het beste tot hun recht komen. Wij creëren sfeer en uitstraling en staan voor functionaliteit, stijl en goede smaak. Op elke gewenste locatie, waar ook ter wereld.

Maak kennis met het werk van Interstyling. In heel Europa vindt u projecten die getuigen van onze ideeën over vormgeving en kwaliteit. Geheel in de lijn van de hoge eisen die onze opdrachtgevers daaraan stellen. Zij weten dat hun succes voor het grootste deel afhankelijk is van het persoonlijke contact met hun klanten en van de kwaliteit van de omgeving waarin die contacten tot stand komen. Grote internationale opdrachtgevers zijn u voorgegaan. We hebben dus een schat aan ervaring als het gaat om de bouw en inrichting van representatieve en comfortabele ruimtes, van alle gemakken voorzien.

U zoekt het gemak van ‘’one-stop-shopping’’ en daarbij vindt u bij ons full service.

Interstyling ligt centraal in Europa. Beurssteden als Düsseldorf, Frankfurt, Parijs, Milaan, Madrid, London enz. zijn door onze centrale ligging zeer goed te bereiken via het Europese net van snelwegen. Voel u vrij om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking, het aanvragen van een offerte of meer informatie. Wij denken graag met u mee!

Interstyling Exhibitions & Interiors
Energiestraat 11
(Industrieterrein Hoogveld)
5961 PT Horst (Netherlands)

T +31 (0) 77 397 18 81
F +31 (0) 84 836 56 88

info@interstyling.nl